вторник, 17 май 2011 г.

Едно позакъсняло начало

Здравейте !

Обичам да "майсторя" разни неща, просто за удоволствие или с някаква конкретна цел, като подарък за някого, но най-вече защото ми харесва възможността да сътворя нещо, което пресъздава част от мен.
Както в повечето случаи и начинанието с картичките започна почти на шега. В началото - чисто за собствено удоволствие, просто като хоби, което ми действа позитивно, в следствие на което започнах да следя  блогове на момичета, занимаващи се с това, сайтове за материали и така...някак си неусетно се завъртяха нещата. После попаднах на предизвикателството "Три цвята" на Тони, където реших да взема участие с тази картичка и така започнах да отделям малко по-често внимание на това, което правя просто за удоволствие.
Известно време нямах възможност да публикувам, но затова пък, докато ме нямаше "пристрастих" се към удоволствието от правенето на картички, "поработих" върху стила си, имах проблеми с фотографирането на "произведенията" си... и така до днес.
Днес, с удоволствие мога да представя първата си картичка ( не първата като направа, но първата, която е заснета така, че да си заслужава :) ).
Тя е нeщо като част от мини сет. Предполагам, че скоро ще мога да презентирам и останалите. Надявам се да ви хареса :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар