понеделник, 16 април 2012 г.

Някои новости...и първи рожден ден ;)

Пролет е. Моят блог - The world in my eyes...навършва първата година от съществуването си. Нуждая се от някои промени.
От днес блогът ми ще си има ново име : FanyCraft.
Когато създадох The world in my eyes... намерението ми беше той да отразява всичко, което ме вълнува в заобикалящия ме свят, но в последствие нещата се очертаха така, че блогът стана мястото, в което изразявам себе си еднопосочно - моите ръчни творения, и в този аспект името му изгуби своя смисъл за мен.
Като подарък за рождения ден на блога ми създавам и страница на FanyCraft във Facebook.
До момента имах известни задръжки по отношение на популяризирането ми във Facebook, но нали е време за промени...нека бъдат мащабни! :)
На 16.04.2012 г. The world in my eyes... навършва своята една година и започва да съществува като FanyCraft. Незнам дали ще успея да отбелязвам по някакъв специален начин всяка навършена година, но поне първата си заслужава да бъде чествана подобаващо. :) Надявам се да продължим да бъдем заедно, да бъдем позитивни, да творим с вдъхновение...
И разбира се има ли празник, ще има и подаръци :)
Подарък № 1 - тефтер. Този комплект е правен преди време и не е перфектен. От момента, в който го направих измина време и придобих повече умения, но пък ми е много ценен заради емоционалната натовареност, която носи за мен. Той ще бъде подарък за първия записал се днес в коментарите под този пост.
А защо е Подарък № 1, предстои да научите много скоро...;)

Усмихнат и хубав празничен ден! :)






9 коментара:

  1. Фани,Фани...Честита ти блогогодинка!Пожелавам ти още много такива и да ги изпълваш с красоти без никакви задръжки-годинките,блога и страничката във Фейсбук!
    Много успехи от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет!:)Много благодаря за милите думи и подкрепата!:)Моля те, пиши ми своя адрес за кореспонденция на и-мейл, тъй като публикуването на този коментар ти носи един скромен подарък от мен.:)Още веднъж благодаря! Поздрави! :)

      Изтриване
    2. Фани,нещо не виждам мейла ти,за това пиша моя :)
      ros_iva@abv.bg

      Изтриване
    3. Благодаря! Пропуснала съм да спомена, че мейла ми го има в инфото към профила ми, за коет се извинявам.:)Ей сега ще ти пиша.

      Изтриване
  2. И от мен имаш най-искрени пожелания за още много годинки в блог-пространството! Честит празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тече, сърдечно благодаря и на теб!:)Много ми е приятно да чета милите ви думи под публикациите!:)Моля те, изпрати ми и твоя адрес за кореспонденция на и-мейл, за да мога да изненадам с нещичко и теб по случай празника.:)благодарности ище веднъж от мен! Поздрави!:)

      Изтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Честит празник миличка, много късмет и творческо вдъхновение...Промените са много полезни според мен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Много благодаря и на теб за пожеланията! За мен ще бъде удоволствие да зарадвам и теб с нещичко направено от мен, затова моля те напиши ми на и-мейл твой актуален адрес за кореспонденция. :)Поздрави!

      Изтриване