неделя, 3 февруари 2013 г.

Предай нататък ...Moleskine и късче любов

От доста време не съм пуликувала в блога. Малко промени в личния живот, които породиха сериозна криза в свободното ми време :), а и известна доза нежелание да подхващам каквото и да било, но ето че пак съм тук и поводът за тази публикация е чудесната инициатива на Тони - Предай нататък...Moleskine и късче любов. Получих тефтера от Ради (radka_vracheva) и го предадох на Нели.
В чест на тефтера реших да се пробвам в ново амплоа, опитах нова техника, характерна за т.нар. art journaling, но успехът ми се простря дотолкова, че да осъзная колко много не ми се получава :). Нищо, време и възможност за втори опит така или иначе нямаше :) Ето и моите странички :


Успех в събирането на още късчета любов по пътя... :)

3 коментара:

  1. Прекрасни са станали тези две странички! Много добре ти се е получила техниката, не знам защо не си доволна :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Ем :) На мен лично ми се искаше цветовете да не са толкова тъмни, в представите ми бяха по-свежи и по-светли, но не ми се получи точно така :) А и като знам сред вас какви виртуози има с цветовете, моят опит ми изглежда тооооолкоооова аматьорски :):):) Но за мен в крайна сметка най-важното е, че опитах. Опитът си е опит, дори и бил той неуспешен :)

      Изтриване
  2. На мен също ми харесва страничката ти Фани, много е нежна! Желая ти вдъхновението ти да се върне скоро :))))

    ОтговорИзтриване