вторник, 20 май 2014 г.

Албумчето на Димана

Или по-точно комплектчето на Димана :)

Състои се от картичка, рамка за снимка и албумче. Замисълът на рамката е в две части, на горната част да бъде поставена снимка, а на долната част има две отделения за отпечатъците на бебчето. В случай, че родителите решат вместо отпечатъци могат да поставят снимки и там.
Албумчето е повече от журнален тип - с мнооооогооооо страници вътре за мнооооогоооооо записки и щастие :) Характерното, освен многото вътрешни страници е : размер А5; корици от твърд картон с джобчета; био данните на бебчето; нежно и вълнуващо послание от поръчителката; пет разделителя - джобове, които обособяват следните периоди : три месеца, шест месеца, девет месеца, първа годинка и втора годинка. И най-важната съставка - много, много любов. :)

Нека многобройните страници на това албумче бъдат крайно недостатъчни да поберат всички щастливи мигове, красота и обич, които очакват малката Димана и родителите и през този период. :)

Поръчителката на този комплект ми е много близка и ме подкрепя изключително в това, с което се занимавам. :)
Юле, благодаря ти за доверието и подкрепата. :)









8 коментара:

  1. Благодаря, Фани, за чудесното комплектче - приказно е! Много ни зарадва и нямам търпение да започна да го изпълвам с писания за джудженцето ни.
    Майката на Димана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи, Радостина. :) Благодаря и на главната виновница - Юлия за възможността. Пожелавам и на двете ви да имате много светли поводи за празнуване. :)

      Изтриване
  2. Фани и аз много ти благодаря! Приказни са и трите неща. Аз съм си мечтала за такъв дневник, но го разбрах едва, когато го видях :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей! Току-що попаднах на твоя блог и на красотите, които правиш, за което и аз те поздравявам и подкрепям! Много ми харесва албумчето! Страшно нежно и красиво се е получило! =)

    ОтговорИзтриване