понеделник, 9 юни 2014 г.

Албумчето на Ема

Днес ви представям едно албумче, което очакваше своята реализация много дълго време, толкова дълго, че ме е срам да си призная колко. :)

Но важното е, че то вече е в своя нов дом за радост и на поръчителката, и на крайните получатели - Ема и нейното семейство. :)

Имах пълната свобода да го изработя, като казвам пълна, разбирайте абсолютна - никакви ориентири - цветове, размер, разположение...всичко, както аз преценя. Такава поръчка направо си е предизвикателство и голяма отговорност. :) Много благодаря на Неда за това. :) Много и благодаря и за проявеното търпение. Въпреки няколкото момента на колебание и несигурност, които имах по време на изработването, вече знам че целта е успешно постигната - радост и красиви емоции у всички. :)

Научих, че родителите на Ема са решили да изчакат и да и го поднесат да го попълни лично, когато поотрасне. :) Признавам си, че не би ми хрумнала подобна развръзка, но идеята много ми хареса. :) Един ден порасналата Ема ще получи този подарък и ще напише сама своята история. :) Пожелавам и да расте здрава и щастлива, да натрупа безброй хубави спомени, които да опише в своето албумче. :)

Информация за албумчето :

Размер 20,5, х 20,5 см, твърди корици с място за залепване на снимки, 12 вътрешни листа ( 24 страници ) от плътен картон, в страниците са вградени различни сгъвки и джобчета, достатъчно големи, за да поберат още снимки, записки и т.н. В албумче с тази големина стоят красиво, както снимки с размер 9х13, така и с размер 10х15, а ако се поизрежат някои снимки, спокойно могат да се поберат и повече.

Ето го и него :

Няма коментари:

Публикуване на коментар