сряда, 22 октомври 2014 г.

Албумчето на Пресияна

Албумчето на Пресияна е принцеско розово и сладурско, и на живо е много по-хубаво. Причината, поради която няма как да се насладите на цялата му бонбонена прелест е, че нощните снимки продължават да не ми се удават ;):).
Като характеристики се доближава до Албумчето на Димана, но не съвсем :).
Размер А5; корици от твърд картон с джобчета; био данните на бебчето; измежду многото странички за снимки и записки се крият сгъвки и джобчета за още повече снимки и записки.
Поръчка от нейната щастлива баба, която пък получи подарък от своята приятелка кулинарен тефтер. Но него ще видите следващия път. :)





4 коментара:

  1. Разкошно e албумчето, Фани! Много е нежно и сладко. А помежду другото имам едно питане, понеже виждам, че е с доста странички и тъй като и на мен ми предстои да започна един албум с 30 листа (досега не ми се е налагало да правя с над 20 листа с халки), се чудех с какви халки като размер си го хванала и има ли проблем при отварянето? Надявам се, че 4 см ще свършат работа? А другият момент е, че трябва и да декорирам страничките с дизайнерска хартия, което допълнително ще увеличи обема. Твоят картон колко е дебел, защото и това е от значение? Благодаря предварително! =)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет ! Радвам се, че ти харесва. :)
      Корици : бирен картон. Халки : 4,5 см. Вътрешни страници : 160 гр картон. Броят на вътрешните страници не помня с точност, но със сигурност са повече от 30. Нямаше проблем с отварянето, има и декорации с дизайнерска хартия.
      Поздрави !

      Изтриване
    2. Благодаря! =) Всичките ти албумчета ми харесват! =)
      Поздрави,
      Деси

      Изтриване
    3. Благодаря! =) Всичките ти албумчета ми харесват! =)
      Поздрави,
      Деси

      Изтриване